Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

GASTVRIJ SPIJKERFEEST zondag 2 juni 11:00-18:00 SteenstraatTijdens -Gastvrij Spijkerfeest- op zondag 2 juni is de Steenstraat afgesloten en is er van alles te doen. Er staan kramen met lekkernijen, handgemaakte spullen, curiosa en kledingrekken op de stoep en er is muziek in de straat. 

Wijnkoperij Yves Boode organiseert een ciderproeverij terwijl slager Pepijn Putman ze bruin bakt op de BBQ. Toko San Wah bakt lekkere oosterse hapjes, Bomboca laat je Portugese lekkernijen proeven en ook Eethuis Faffie pakt uit. 

Maar er is meer, veel meer. 

Al je zintuigen komen aan bod deze dag. Er is muziek, er zijn terrasjes op straat, aan de kant van het Velperplein bij DUO treedt een disjockey op. Ook op andere plekken in de straat zijn muziekoptredens en je kunt zo maar oog in oog staan met een straattheatergroep.  

Wijkbewoners zijn ook aanwezig. Een kraam met zelfgebreide shawls, handgemaakte sieraden, een schrijfster met haar eigen boek en verkoop van curiosa en vintagespullen. Het BuurtGroenBedrijf en Spijkerzwam laten zien wat zij doen in de wijk. 

Net zo divers als de wijk is Gastvrij Spijkerfeest op 2 juni in de Steenstraat.

PS

Er is nog vrije ruimte in de straat dus wil je meedoen, hartstikke leuk!
Mail naar
Voor de kleedjesmarkt mail  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.