Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Feestelijke opening Spijkerstraat 125Feestelijke opening voor de ondernemende wijkbewoner!

 voor de ondernemende wijkbewoner!

Jullie hebben het vast gezien en gemerkt: er is een nieuwe ruimte aan de Spijkerstraat 125 in gebruik genomen die tot nu toe bekend staat als de Broedplaats.

We nodigen je van harte uit voor de feestelijke opening op:
 14 september om 18.00 uur

Wijkbewoners, betrokkenen en geïnteresseerden kunnen kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje én getuige zijn van de onthulling van de nieuwe naam.  Het pand op de Spijkerstraat 125 is een ontmoetingsplek voor ondernemende wijkbewoners. Hier kunnen initiatieven uitgroeien tot ondernemingen. Het is een plaats om even een paar uurtjes te werken onder genot van koffie en snelle wifi maar ook een plek om te dromen, netwerken, experimenteren en om ideeën verder te ontwikkelen.

Ook biedt het plaats aan kleinere activiteiten georganiseerd door wijkbewoners, zoals bijvoorbeeld workshops, lezingen en creatieve activiteiten. Deze fysieke ruimte is voortgekomen uit DeBlauweWijkEconomie.                               

DeBlauweWijkEconomie zet zich in voor een circulaire, inclusieve wijkeconomie. Zij stimuleert betrokkenen, waardoor al enkele ondernemingen voorzichtig van de grond zijn gekomen of in ontwikkeling zijn, zoals het BuurtGroenBedrijf, Spijkerbed, mo, Spijkerenergie, Spijkerzwam en Spijkerdesign.