MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen: Vitale Verbindingen

  • 686 weergaven
  • 2 reacties


Beste buren! Wij zijn Vitale Verbindingen en sinds gisteren hebben wij een kantoortje in De Lommerd. We gebruiken onze ruimte hier (1.4; eerste verdieping) als werkplek en voor vergaderingen van kleine groepen, in ieder geval tot eind november. 

Verbouwing wijkcentrum De Nieuwe Hommel

Vanwege de verhuizing van het hoofdkantoor van Rijnstad naar De Nieuwe Hommel (St. Marten) en de hiermee gepaard gaande verbouwing zal het hier de komende maanden onrustig zijn. Daarom kiezen we ervoor om (voorlopig) ons kantoor aan De Nieuwe Hommel te verlaten. Zo kunnen we ook de komende tijd ongestoord doorwerken. Verder vinden we het heel leuk om in die tijd inspiratie te halen en te brengen in het Spijkerkwartier! Gister kregen we al een warm welkom met een prachtige bos bloemen (zie foto).

Zomerschool

Naast onze gezellige aanwezigheid in de Lommerd hebben wij deze zomer meer te bieden! Op 9, 11, 16 en 18 juli organiseren wij de Zomerschool voor Volwassenen in de Lommerd. Met creatieve en leerzame workshops voor volwassenen. De workshops worden voorafgegaan door een soeplunch om 12.00 uur, waarbij je vast kennis kunt maken met andere deelnemers. Het informele karakter en tegelijkertijd iets leren maakt de Zomerschool tot een unieke en onvergetelijke belevenis. Voor meer info zie: vitaleverbindingen.nl/zomerschool

Over Vitale Verbindingen

Vitale Verbindingen is opgezet voor en door wijkbewoners. Het is een herstelcommunity: een netwerk van mensen met allerlei verschillende eigenschappen, die elkaar ondersteunen en wegwijs maken. Zij worden daarbij omringd door een breder netwerk van wijkbewoners, ondernemers en organisaties.

Bij Vitale Verbindingen werken ervaringsdeskundigen en ervaringswerkers die wonen in de Arnhemse wijken en vanuit de eigen wijk werken. Herstelervaringen worden ingezet om te werken aan elkaars en andermans herstel, groei en participatie.

Iedereen mag zich aansluiten bij onze community!

vitaleverbindingen.nl

facebook.com/vitaleverbindingen


Deel dit bericht!

Reacties

Marian Reimert
2 juli 2019

Succes en veel plezier in het Spijkerkwartier!

Monique de Hullu
9 juli 2019

Mocht je op de hoogte willen blijven, kan dit naast Facebook en de website ook middels de nieuwsbrief. Dan krijg je éénmaal per maand een mail (in de maand van de zomerschool, tweemaal) met wat er te doen is. Want naast in je eigen wijk, ben je ook welkom op andere plekken in Arnhem. Veel plezier in de Lommerd, ik ervaar het als een welkome, gezellige mooie plek. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook op de site van vitaleverbindingen.nl
Ik weet helaas niet hoe ik een link in deze tekst plaats

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.