Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Een schoon Spijkerkwartier, dat wil jij toch ook?Het Spijkerkwartier zou graag op zaterdag 28 maart actief mee doen aan de 13e editie van de Landelijke opschoondag. Op deze dag gaan overal in het land gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers samen de straat op om zwerfafval aan te pakken. Met de opruimactiviteiten is het Spijkerkwartier Supporter van Schoon; de beweging die inmiddels meer dan 150.000 enthousiaste deelnemers heeft.

Maar nu is de grote vraag wie wil deze dag in het Spijkerkwartier organiseren?

Wil jij de landelijk Opschoondag organiseren dan ligt er een draaiboek voor je klaar. Hierin staan veel praktische voorbeelden, checklists en tips. Inspiratie nodig? Daarvoor kunt je terecht op de website van NederlandSchoon. Ook zijn er er gratis basispakketten te bestellen met daarin handschoenen, vuilniszakken en meer. Veel aandacht is nodig voor het werven van deelnemers die samen met jou het Spijkerkwartier schoon gaan maken. Daarnaast zal op de dag zelf ook de nodige begeleiding en organisatie gevraagd worden.

Lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje naar de redactie via en je ontvangt een mail met alle informatie. Natuurlijk helpen wij je via mijnspijkerkwartier de dag te promoten.

Deel dit bericht!

Reacties

Buurtverbinders
26 februari 2015

Jammer. Zoveel enthousiastelingen in het Spijkerkwartier en toch heeft (nog) niemand zich gemeld om de landelijke opschoondag te organiseren. WIE?

Saskia Verbeeten
2 maart 2015

Yes, hierbij twee enthousiastelingen: Grieta Spannenburg en ik gaan ervoor!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.