MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Een goddelijke komedie bij Spiritueel Café in theater het Hof

  • 162 weergaven

Dinsdagavond 12 november 2019 weer een lezing van het Spiritueel Café Arnhem in Theater het Hof.
Op deze laatste avond van het jaar komt Henk Verhaeren met een Goddelijke komedie – 'Het leven is een serieuze grap'.

Gespeeld door onszelf, geregisseerd door onszelf .. maak jezelf de hoofdrolspeler, wordt het een klucht? Een drama? Een komedie? Een lovestory? Een thriller? Avonturenfilm?

Of een realityserie? Of allemaal?

Spiritualiteit, wat is het? Een bewustwording van ons goddelijke deel? Bewustwording van waar komen we vandaan, waar gaan we naartoe? Een bewustwording van de eenheid zonder tijd en ruimte?

Is er een universum buiten ons, die bepaalt wie of wat wij zijn? Of zijn wij het universum dat zichzelf ervaart door onze waarneming?
….
Het script krijgt u tijdens de lezing

Voor verder lezen, meer informatie en aanmelden, klik op onderstaande link:

http://spiritueelcafearnhem.nl/event/goddelijke-komedie/

Aanmelden graag via de website! (Zie bovenstaande link) Het is niet mogelijk om je telefonisch aan- of af te melden via theater het Hof!

Als je met de auto bent kan je die het beste parkeren in de Musis garage á 0,50 euro per uur. Vanuit de garage is het 5 minuten lopen. Neem uitgang Musis, steek het park door naar de overkant. Op de hoek zit café Vrijdag, ga daar rechts langs de Spijkerstraat in, ga de 1e weg links, dit is de Boekhorstenstraat. Theater het Hof zit aan de rechterkant.

We hopen jullie 12 november weer te ontmoeten en wensen jullie vast een hele fijne en inspirerende avond!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.