Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Doe je mee met Wijkie in het Spijkerkwartier?!!Wijkie is een Social Energy App. Met de Wijkie-app kunnen we lokaal groene stroom delen in de wijk en daarmee kun jij je energierekening omlaag brengen. Ook verdien je ‘Wijkies’ (de lokale valuta van Wijkie) als je groene stroom gebruikt die is opgewekt in ons Spijkerkwartier. De Wijkies kun je uitgeven in het Spijkerkwartier, bij; ondernemers, verenigingen, bij elkaar en we kunnen er projecten voor de wijk mee financieren. Wijkie is voor iedereen in het Spijkerkwartier gratis te gebruiken. Op www.wijkie.com leggen ze meer uit in korte animaties en tekeningen.

Om Wijkie in het Spijkerkwartier te kunnen starten zijn er deelnemers en ambassadeurs nodig.

Voor deelnemen in het kort: Deelnemen is altijd kosteloos en je kunt altijd weer stoppen, op ieder moment. Met de app krijg in inzicht in je stroomverbruik (en terug levering als je zonnepanelen hebt). In eerdere pilots is aangetoond dat dit inzicht een besparing op de energierekening oplevert van 2,5 tot 4%. En je verdient natuurlijk ‘Wijkies’ die je uit kunt geven in de wijk. Dit jaar kunnen er maximaal 250 deelnemers in het Spijkerkwartier meedoen. Wat inhoudt dat er per maand een kleine € 1000,00 aan Wijkies in de wijk te besteden zijn. Bij ondernemers, bij elkaar, en aan projecten die je via de Wijkie-app kunt opzetten.

Ambassadeur in het kort: Om Wijkie in het Spijkerkwartier te kunnen starten is er een groepje voorlopers nodig. In eerste instantie 10 voorlopers. Deze voorlopers worden meteen aangesloten op Wijkie. De app is voor hen direct beschikbaar zodat je vast kunt zien hoe de app werkt. Ook verdienen jullie de hele zomer al Wijkies!

Na de vakantie (vanaf week 35) gaan we samen zoveel mogelijk buurtbewoners betrekken bij Wijkie, zodat we in september minimaal 100 huishoudens hebben die meedoen. Wijkie organiseert dit en zorgt voor promotiemateriaal en een procesondersteuner. Het kost niet veel tijd, je kunt hier altijd uitstappen, je zit natuurlijk nergens aan vast en hoeft alleen te doen wat bij je past. Om te kunnen starten zijn er 10 voorlopers nodig, er hebben zich er al 5 aangemeld. Dus we zijn er al bijna. Wil je meedoen als ambassadeur/ voorloper dan horen ze supergraag van je op; .

Bedankt!

Deel dit bericht!

Reacties

Erik Vos
15 oktober 2019

Hallo hoe staat het hiermee? Niks meer gehoord, maar we hebben nu een brief in de bus gekregen van Powerpeers... iets vergelijkbaars, lijkt het.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.