MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Dinsdag 17 februari Eten in de Lommerd en MozartEten in de Lommerd 17 februari 2015

Dinsdag 17 februari wordt er weer gegeten in de Lommerd. Een maaltijd door én voor de Spijkerbuurtbewoners. Opgeven om mee te eten kan tot en met zondag 15 februari. Meer info over aanmelden voor de maaltijd, aanvangsttijd, kosten: www.lommerd.nl/etenindelommerd. Direct reserveren: .

Deze keer hebben we tijdens het eten bijzondere live muziek. Vierdejaars studenten van Artez (afdeling klassieke muziek) gaan voor ons korte delen opvoeren uit een programma dat ze in januari aan o.a. Willem Alexander en Màxima hebben laten horen. Ze doen stukjes uit opera's van Mozart, zoals Così fan tutte en Don Giovanni. Het menu sluit aan bij de zang, Italiaans dus.

Aansluitend kort optreden studenten Artez met opera's van Mozart

Na afloop van de maaltijd is er in de achterzaal van de Lommerd als extraatje nog een kort optreden van de studenten. Dit zal ongeveer 15 minuten duren. Iedereen kan dit gratis bijwonen. Je hoeft je hier niet apart voor aan te melden. Starttijd hiervan ongeveer 20.00 uur.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.