Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

COOP-garage en parkeerterrein in gebruik genomenMinder blik op straat
Na een flinke renovatie is deze week de COOP-parkeergarage (Sector O) en het bovengelegen parkeerterrein voor betaald parkeren (laag tarief) in gebruik genomen. Het Spijkerkwartier heeft hiermee een belangrijke mijlpaal bereikt bij het doel van 'minder blik op straat'.

31 parkeerplaatsen voor wijkbewoners
In de garage worden 31 parkeerplaatsen voor wijkbewoners gehuurd vanuit het Parkeerplan Spijkerkwartier (Sector O).

Korting voor COOP-klanten
Op het parkeerterrein is betaald parkeren (laag tarief) ingevoerd. COOP-klanten ontvangen €1 korting op hun aankopen (minimaal bestedingsbedrag €20) op vertoon van het parkeerticket of de transactie in de parkeerapp aan de kassa.

LET OP: Aangepaste toegangstijden parkeerterrein COOP
Het parkeerterrein is toegankelijk van 8.00 tot 22.00 uur. Zorg dus dat u uw auto op tijd ophaalt. Het toegangshek (aan de Spijkerlaan) naar het parkeerterrein sluit 's avonds namelijk om 22.00 uur. Dit om overlast voor omwonenden te voorkomen. Vergunninghouders van de parkeergarage kunnen uiteraard 24/7 in- en uitrijden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.