Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

ComputerhulpGeeft uw computer een rare foutmelding of is de computer ineens traag? Dat is voor mij een uitdaging. Ik help uw graag dit probleem op te lossen. Ook kunt u bij mij terecht voor vragen over het gebruik van de wijkwebsite www.mijnspijkerkwartier.nl.

Mijn naam is Michael en ik ben sinds een tijdje actief bij DeBlauweWijkEconomie. Momenteel heb ik geen betaalde baan. Graag zet ik mijn kennis van computers in om u te helpen. Al vaker heb ik kennissen, vrienden en familie geholpen met hun computerproblemen.

Heeft u een probleem met uw Windows-pc of laptop (geen Apple) maak dan een afspraak en ik kijk wat ik voor u kan betekenen. Soms kan ik uw computerprobleem niet oplossen, in dat geval verwijs ik u graag door naar een andere vorm van hulp of ondersteuning.

Op maandagochtend ben ik over het algemeen aanwezig bij Dazo 125 aan de Spijkerstraat 125. Om u de juiste hulp te kunnen bieden werk ik alleen op afspraak. Om een afspraak te maken stuurt u een mail naar . Zou u in deze mail een beschrijving van uw computerprobleem willen geven en welke versie van Windows u gebruikt. Ik zal dan contact met u op nemen om een afspraak te plannen.

Met vriendelijke groet,

Michael Stein

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.