Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

BuurtGroenBedrijfNaar aanleiding van een bijeenkomst op 2 juni jl. "Arnhem Klimaatbestendig" in Showroom Arnhem, hebben we diverse burgers en partijen ontmoet die ook initiatieven hebben rond, tuinen, stadslandbouw, en duurzame groenprojecten in de Stad Arnhem. Dit was bij een mooie inspirerende bijeenkomst, georganiseerd door Daphne en Anne Martien ( www.lefarwest.com)

Wat mij nu fijn, goed en nuttig leek/lijkt is om in Arnhem een rondleiding te krijgen en geven bij elkaar. Ik kom erachter dat er zoveel initiatieven zijn op gebied van Groen in brede zin. Sanne is bezig dat in www.GroenArnhem.nl te bundelen, dat is al mooi. Maar nu echt elkaar ontmoeten, spreken en kijken in de tuinen, parken en elkaars 'keuken' dat lijkt mij geweldig. Ook om elkaar te steunen, en van elkaar te leren en ook niet het wiel opnieuw uit te hoeven vinden, kunnen we eerst elkaar leren kennen, en samen doen. Dit ben ik voor DBWE en Buurtgroenbedrijf nu aan het organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

Groet, Karolien

Deel dit bericht!

Reacties

Rudolf Beijerman
11 juni 2016

Leuk en enthousiast bericht, Karolien! Succes met het bij elkaar brengen van deze betrokken "groen-geïnteresseerden"

Karolien
11 juni 2016

Dank je Rudolf!

Maggie Ruitenberg
11 juni 2016

Als we met de Vlindertuin nog niet op je lijstje met initiatieven staan dan ons graag toevoegen als geïnteresseerd om hierbij betrokken te worden.

Karolien
12 juni 2016

Dank voor je reactie Maggie, uiteraard zullen we graag jullie Vlindertuin toevoegen.

Maggie Ruitenberg
25 juni 2016

Ik zie net dat er gisteren een bezoek is geweest aan een andere tuin? Jammer dat we niets gehoord hebben hierover. We waren graag mee gegaan.

Karolien
25 juni 2016

Hallo Maggie, dank voor je reactie, het zegt mij, dat er dus interesse is voor ons idee. Dat is leuk te merken. Ik had deze proef in de agenda van Mjnspijkerkwartier geplaatst. Ik moet ook nog beetje mijn weg vinden hier. Ik zal je persoonlijk benaderen voor nader afstemming en overleg. Hartelijke Groet, Karolien mede namens BLauwe wijkeconomie en BuurtGroenBedrijf

Karolien
26 juni 2016

Willen jullie weten hoe het verder gaat? Volg de berichten & agenda hier voortaan onder de naam:'Lunch in Groen'.