Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Bomenkap en het bewonersoverleg‘Heeft het bewonersoverleg van het Spijkerkwartier ingestemd met de bomenkap in het park Lauwersgracht?’ De vraag kan beantwoord worden met ‘nee’. De aanvraag is niet voorgelegd aan het bewonersoverleg van het Spijkerkwartier. Mogelijk ook omdat het park strikt genomen buiten de wijk valt. De bomenkap is aangekondigd via de reguliere bekendmakingen. De actiegroep ‘Behoud Bomen Arnhem’ heeft bezwaar gemaakt. De uitspraak wordt nu afgewacht en de kap is uitgesteld. 

Deel dit bericht!

Reacties

Werkgroep Spijkerkwartier
15 mei 2018

De werkgroep BomeninArnhem steunt deze actie via facebook.

Rudolf Beijerman
15 juli 2018

Ook al ligt het park buiten onze wijk, bij zo'n stedelijke functie van dit prachtige park mogen wij er ook wat van vinden, als belanghebbenden. Alleen als er objectief gevaar bestaat voor parkbezoekers, mag er gesnoeid worden. Anders moeten de prachtige bomen blijven staan. Ik ondersteun het bezwaar tegen de kap.

M Segers
16 juli 2018

Bezwaar tegen de kap!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.