MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Bijeenkomst over Omgevingswet

  • 179 weergaven


Namens de gemeente Arnhem nodigen Xaveria Volman, Paulien Toonen en Saskia Luijmes wijkbewoners uit voor een bijeenkomst over de Omgevingswet die op 1 januari 2021 ingaat. De laatste ontwikkelingen en de gemeentelijke voorbereiding op deze wet worden toegelicht en er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen en het voeren en een gesprek.

De bijeenkomst is op dinsdag 18 februari 2020 van 19.00 tot 20.30 uur in In de Weerd, Weerdjesstraat 168. Aanmelden graag via .

Heel in het kort waar de Omgevingswet voor staat:

De Omgevingswet bundelt 26 bestaande wetten met spelregels voor uw directe leefomgeving. En die spelregels gaan over gebouwen, bomen, water, bodem, wegen, natuur etc. Op dit moment zijn al deze regels nog verspreid over meerdere wetten, bestemmingsplannen, verordeningen en beleidsstukken. En dat is niet overzichtelijk. Straks kunt u eenvoudiger zien of u wel of niet een vergunning nodig heeft voor wat u wilt realiseren.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.