MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Arnhemse ondernemers onlineIn Arnhem start iedere dag wel een nieuw bedrijf. Het eerste waar de nieuwe ondernemer aan denkt is: een mooie website. En terecht want online vindbaarheid is tegenwoordig van levensbelang. En ook bestaande bedrijven nemen regelmatig hun soms wat verouderde website onder de loep. Gemiddeld wordt een website eens in de 2,5 tot 3 jaar herbouwd om weer te voldoen aan de veranderende eisen qua techniek en smaak. Denk hierbij aan de geschiktheid voor weergave op tablets en mobiele toestellen en de veranderende vormgeving van websites in de loop der jaren.

De afgelopen periode wisten weer veel Arnhemse en Oosterbeekse ondernemers weer hun weg te vinden naar iMocial Webdesign in het Spijkerkwartier. Het enthousiasme van nieuwe en bestaande ondernemers is altijd erg aanstekelijk. Wij zijn blij om hier een bijdrage aan te leveren.

Dit is een aantal voorbeelden van nieuwe en vernieuwde websites van ondernemers in Arnhem:

Bij NewBornStars kun je je net geboren kindje op een onvergetelijke wijze laten fotograferen en na een jaar kun je terugkomen voor de uit Amerika overgewaaide fotoshoot met taart voor eenjarigen: de Cakesmash. Bekijk de fantastische foto's van deze onvergetelijke momenten op: https://www.newbornstars.nl/ en boek meteen een voordelige shoot.

De voormalige Heilig Hart kerk is op buitengewoon fraaie wijze verbouwd om het oude gebouw een nieuwe functie te geven met behoud van de karakteristieke gewelven en ruimtes. Hier is nu Het Gulden Hart gevestigd: een medisch centrum met een groot aantal organisaties op het gebied van gezondheid en lifestyle. Bekijk de prachtige beelden van de verbouwing en leer meer over de dienstverleners die er zijn gevestigd op: https://guldenhart.nl/ en vergeet ook vooral niet het gebouw te bezoeken voor een afspraak of een kopje koffie met of zonder broodje in het prachtige restaurant.

Boven de voormalige sacristie van de Heilig Hart Kerk is een unieke ruimte gerealiseerd waar je niet alleen cursussen en workshops kunt volgen maar die ook beschikbaar is voor je eigen vergadering, training of workshop. Lees alles over de mogelijkheden om deze unieke ruimte te huren op https://cityzen-arnhem.nl/ en boek meteen een dagdeel in.

Als je toch naar de osteopaat moet dan maar liever in de rustgevende omgeving van het bosrijke Oosterbeek. Osteopathie Oosterbeek is dan de logische keus. Lees meer op: https://osteopathie-oosterbeek.nl/ over het hoe en waarom van osteopathie en de dienstverlening van osteopaat Arno Sanders.

Dit is een kleine greep uit de websites die iMocial verzorgt voor ondernemers in Arnhem en omgeving. Wil je meer weten? Bekijk dan even de webdesign portfolio met meer voorbeelden van recente websites: https://imocial.nl/webdesign-portfolio/ en lees alles over website pakketten en overige diensten.

Mocht je zelf ook toe zijn aan een nieuwe website: bewoners van het Spijkerkwartier krijgen 10% korting. 

Kom dus even langs voor een kopje koffie of maak een afspraak (026-840 2826), dan bespreken we de mogelijkheden (bij mooi weer in de tuin).

Met vriendelijke groet,

Job Folbert

https://imocial.nl/


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.