Op maandagavond 22 mei vond het tweede diner van Arnhem Aan Tafel plaats in het Spijkerkwartier. Met een gezellige groep van ongeveer 35 buurtbewoners kwamen we samen in Wijkcentrum de Lommerd om te genieten van een heerlijk vegetarisch saladebuffet.
Het doel van de Arnhem Aan Tafel avonden is om mensen in de wijk te laten genieten van een gezonde, duurzame en vooral smakelijke maaltijd. Tegelijkertijd willen we graag met elkaar in gesprek gaan over de onderwerpen die spelen in het Spijkerkwartier. Als je bijvoorbeeld meer wilt weten over gezond, lekker en duurzaam eten, of over energiebesparing, staan we klaar om je te helpen. Iedereen is welkom om aan te schuiven, en buurtbewoners die het minder breed hebben, kunnen gratis mee-eten.
De chef van FoodVia, in samenwerking met Puur! uit eten, studenten van de HAN en vrijwilligers van Dazo, hebben het saladebuffet samengesteld waarin groenten de hoofdrol spelen. De ingrediënten werden grotendeels gesponsord door Odin bio foodcoop uit de Steenstraat. Het tegengaan van voedselverspilling door het gebruik van overgebleven groenten en fruit vinden we van groot belang.
We willen graag maandelijks dit aanschuifdiner voor wijkgenoten organiseren. Als je wilt meedenken over Arnhem Aan Tafel in het Spijkerkwartier, laat dan je reactie achter via .
Arnhem Aan Tafel wordt georganiseerd door De Blauwe Wijk Economie, HAN Studenten, Restaurant FoodVia en Puur! uit eten.