MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Aafke Douma en Rob Heiligers vertellen over de Bosnische Pyramides. Laat je verwonderen!

  • 401 weergaven

  • Nieuws

Deze avond  komen Aafke Douma en Rob Heiligers vertellen over het Mysterie van de Bosnische Piramides.Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië.Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reizen die ze maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo.Dinsdag 12 februari is er weer een lezing in het Spiritueel Café Arnhem.

Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 360 m hoog, veel hoger dan die in Egypte.En nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?
Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto's en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar. Zien, horen, voelen, weten…
 Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee?
Voor meer informatie en aanmelden:http://spiritueelcafearnhem.nl/event/het-mysterie-van-de-bosnische-piramides-aafke-douma-en-rob-heiligers/Graag aanmelden via bovenstaande link!
 
 
 

Als je met de auto bent kan je die het beste parkeren in de Musis garage á 0,50 euro per uur. Vanuit de garage is het 5 minuten lopen. Neem uitgang Musis, steek het park door naar de overkant. Op de hoek zit café Vrijdag, ga daar rechts langs de Spijkerstraat in, ga de 1e weg links, dit is de Boekhorstenstraat. Theater het Hof zit aan de rechterkant.

We hopen jullie 12 februari 2019 weer te ontmoeten en wensen jullie vast een hele fijne en inspirerende avond! 


 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.