Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

2e ondernemersavond SpijkerkwartierSpijkerkwartier nog beter op de kaart !

Komt u ook?

Ondernemersavond 10 oktober 2017

Op de eerste ondernemersavond in De Lommerd, 29 maart jl. hebben wij (Willem en Herman) verteld over de ideeën achter DeBlauweWijkEconomie (DBWE): duurzaamheid, lokale economie en sociale cohesie. Studenten van de HAN hebben de resultaten van hun onderzoek over samenwerken en hergebruik van grondstoffen gepresenteerd.

Kent U de winkelier naast U al?

Opvallend op deze eerste avond was de grote en gedeelde behoefte om elkaar te leren kennen. Een groot deel van de ondernemers kent elkaar niet of nauwelijks en/of maakt geen gebruik van elkaars diensten. En dat is jammer! Want samenwerken en/of nieuwe initiatieven starten in onze wijk gaat zoveel gemakkelijker als je elkaar kent.

We gaan er iets aan doen: kennismaken en samenwerken.

Dinsdag 10 oktober staat in het teken van elkaar beter leren kennen én gaan we met elkaar bespreken hoe we de winkels van het Spijkerkwartier nog beter op de kaart krijgen. We gaan in kleine wisselende groepjes met elkaar praten, elkaar beter leren kennen en ideeën genereren, er komt een ondernemer uit de “7 Straatjes” om te vertellen hoe zij het samen doen en meer….

Noteer in je agenda:

Locatie Buurtcentrum De Lommerd,

Spijkerstraat 185A

Tijdstip 18.30 uur

Inloop met soep en een broodje

Start 19.00 - 21.30 uur

(met gelegenheid tot een drankje na)

Het zou heel fijn zijn als u zich aanmeldt!

Dat kan door deze uitnodiging per mail te beantwoorden en aan te geven met hoeveel personen u aanwezig bent. Dan zorgen wij voor voldoende soep en broodjes!

Breng uw buurman/vrouw ook mee en vergeet uw visitekaartjes niet!

Tot 10 oktober!

Herman Deelen (DeBlauweWijkEconomie)

Willem van Gent (DeBlauweWijkEconomie)

Franske Brandt (Bakkerij Tom van Otterloo)

deblauwewijkeconomie@gmail.com