Maandagavond 24 april was het eerste Arnhem Aan Tafel diner in het Spijkerkwartier. Zo'n 40 gasten genoten van een lekkere en gezonde vegetarische maaltijd in Wijkcentrum de Lommerd.
De chef van FoodVia bereidde samen met Puur! uit eten, studenten van de HAN en vrijwilligers van Dazo een kleurrijke curry, boordevol groenten. De ingrediënten werden gesponsord door Restaurant FoodVia en winkeliers uit de Steenstraat: Supermarkt Mediterranee, Odin bio foodcoop, Bakkerij Tom van Otterloo en SpijkerZwam.
Met als thema 'Eet, klets en geniet' willen de initiatiefnemers bewoners uit het Spijkerkwartier bij elkaar brengen om samen te genieten van een gezonde, duurzame en vooral ook lekkere maaltijd. Samen gaan we in gesprek over wat er leeft in onze wijk. Wil je bijvoorbeeld meer weten over gezond, lekker en duurzaam eten of energiebesparing, dan helpen we je daar graag mee. Onder het genot van een kop koffie of thee met iets zoets werd de avond afgesloten.