Duurzaamheidsfestival Spijkerkwartier

Spijkerenergie

Energiemaatregelen

Spijkerenergie

Spijkerenergie heeft als doel het besparen en duurzaam opwekken van energie in het Spijkerkwartier. Wij willen bewoners inspireren en stimuleren om energiemaatregelen te nemen, met als motto “voor de buurt, door de buurt”. Op het duurzaamheidsfestival kan je bij ons terecht voor algemene vragen over energie besparen en specifiek over zonnepanelen.

Profijt Isolatie

We laten de toepassingen van onze duurzame isolatietechniek met Icynene H2foamLite spuitisolatie zien. Deze zeer effectieve en duurzame manier van isoleren is gebaseerd op een nieuwe technologie van watergeblazen spuitisolatie met goede isolatiewaarden en tevens ook geluidwerende eigenschappen. Icynene H2foamLite is een duurzaam en innovatief product wat meer comfort en energiereductie oplevert.

Cornelissen Oosterbeek

Cornelissen installatietechniek is een lokale installateur. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande woningen doormiddel van warmtepompen. Zowel hybride (samen met de bestaande cv-ketel) als all-electric en dus van het gas af.

GPX

De Green Power eXchanger (GPX), ook wel bekend als Buurtenergieplatform of Buurtenergiemeter, is ontwikkeld als een ‘groepsmeter’. Het is een innovatieve toepassing voor de energietransitie, ontwikkeld door oud PGEM/Nuon/KEMA-ingenieur Egbert Bouwhuis uit Arnhem.