Kunstwandeling 'Kunst op straat'

Spijkerkracht

Details

Woensdag 14 juni 2023 van 13:00 tot 15:00 uur
Afgelopen

Geniet u ook zo van wandelen? en van meer over kunst in de wijk te weten komen? Op veler verzoek is een nieuwe editie van een kunstwandeling door de wijk samengesteld. Met een aantal werken uit de vorige wandeling maar ook nieuwe pareltjes die nog ontdekt mogen worden.  Beeldend kunstenaar Carel Lanters leidt u rond door de wijk op zoek naar kunstwerken die het Spijkerkwartier rijk is? Vijf studenten van de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) organiseren deze wandeling in samenwerking met wijkproject Spijkerkracht en nodigen u bij deze van harte uit. De wandeling wordt voorafgegaan door een Meet en Greet met een jonge kunstenaar Lucas Sloot. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en na afloop staat er in de Lommerd iets lekkers klaar met koffie en thee.

Heeft u altijd meer willen weten over de kunstwerken in de straten van het Spijkerkwartier dan is dit uw kans. Wandel mee op woensdag 14 juni 2023.

Opgave:

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Over de organisator

Spijkerkracht
Spijkerkracht verbindt generaties met elkaar door duurzame ontmoetingen op laagdrempelige lokatie in de wijk te organiseren. Elke generat...... Lees meer