Details

Woensdag 13 april 2022 tussen 18:00 en 21:00
Afgelopen
Spijkerstraat 125, Arnhem

Maak jij je ook zorgen over je energie rekening? 

De prijzen voor elektriciteit en gas liepen dit voorjaar hoog op. Er is veel rumoer in de media: 'we moeten van het gas af'. Er zijn allemaal oplossingen bedacht om je energierekening omlaag te brengen. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, je huis beter isoleren of meer groen in de wijk.

Ook bij gemeenten leeft de zorg dat de energierekening onbetaalbaar gaat worden. Het lukt gemeenten nog niet goed om bewoners te betrekken bij het vinden van passende oplossingen. Als gevolg daarvan maken veel bewoners zich zorgen over de toekomst.

Spijkerenergie werkt samen met onderzoekers van de HAN en de Radboud Universiteit. Zij doen onderzoek naar de Wijkgerichte Energietransitie en hoe bewoners op een betekenisvolle manier kunnen worden betrokken. Vanuit het onderzoek zijn zij geïnteresseerd in de toekomstbeelden die wijk bewoners hebben met betrekking tot de energie transitie. Als we beter weten hoe bewoners de toekomst zien, kunnen Spijkerenergie en de gemeente beter op hen afstemmen en hen in de energietransitie beter ondersteunen. Hierover willen we graag met jullie in gesprek!

WE NODIGEN JE DAAROM UIT OM OP 13 APRIL DEEL TE NEMEN AAN DE SESSIE: Leren van de toekomst: samenwerken aan de energietransitie in het Spijkerkwartier.

Datum: 13 april 2022 

Tijd: 18:00 Inloop met soep en broodjes 

18:30-21:00 Inhoudelijk programma 

Locatie: DAZO Spijkerstraat 125, Arnhem

Aanmelden kan via een mail aan spijkerenergie:  

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE CONTACT OPNEMEN MET: 

Stefan Erich (Spijkerenergie) 06-48365266  

Gideon Visser (onderzoeker HAN)  

Over de organisator

Spijkerenergie
Spijkerenergie heeft als doel het besparen en duurzaam opwekken van energie in het Spijkerkwartier. Wij willen bewoners inspireren en sti...... Lees meer