Details

Zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Spelzaal Rietebeek
Blekerstraat, Arnhem, Nederland

Circulair Spijkerkwartier organiseert in het kader van World Cleanup Day 2020 samen met partners uit de wijk een opschoonactie in het Spijkerkwartier. Het BuurtGroenBedrijf levert al het materiaal om mee op te schonen. Ook Groengroep Spijkerkwartier en Plastic Fantastic dragen hun steentje bij. 

Zaterdag 19 september gaat de opschoonochtend van start. En het belooft een bijzondere dag te worden. We gaan namelijk niet zomaar zwerfafval rapen. We gaan alles gescheiden verzamelen want afval = grondstof!

Wij verzamelen om 10.00 uur op het Sterrenplein (op het wijkplein bij Spelzaal Rietebeek). De uitleg gaat dan van start met een kopje koffie of thee. Tot 12.00 uur gaan we de straten schoonmaken. Daarna eten we een heerlijke lokale versnapering van biologische supermarkt Odin en bakkerij Tom van Otterloo en maken we bekend hoeveel kilo’s we verzameld hebben.


Even aanmelden is wel handig, dan weten we hoeveel materiaal er nodig is.


Aanmelden:

Help je gezellig mee?   

 

Over de organisator

Circulair Spijkerkwartier
Circulair Spijkerkwartier realiseert nieuwe samenwerkingsverbanden op het gebied van hergebruik, recycling, upcycling, reparatie en kring...... Lees meer