Zomerschool voor Volwassenen: soeplunch en creatieve en leerzame workshops

Stichting Vitale Verbindingen

Details

Donderdag 18 juli 2019 van 12:00 tot 15:30 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 185a, Arnhem

Op dinsdag 9 juli, donderdag 11 juli, dinsdag 16 juli en donderdag 18 juli organiseert Vitale Verbindingen de Zomerschool voor volwassenen in de Lommerd. Iedereen is welkom om mee te doen aan de soeplunch, gevolgd door creatieve en leerzame workshops. 

Op 18 juli zijn de workshops:

  • Zelfbeeld 1 – Gwen de Groot – Thema: Zelfverbinding en Zelfspraak
  • Bewegen op muziek – Robertine Paul – Dans allemaal gezellig mee
  • Portrettekenen – Corinne van der Vorst – Juiste proporties en vormen oefenen om een leuk portret te tekenen. Neem als je wil een foto mee.

Het programma begint iedere keer om 12:00 en eindigt uiterlijk 15:30.

De Zomerschool begint inmiddels een begrip te worden in Arnhem. Vitale Verbindingen organiseert het dit jaar voor de 6e keer op verschillende locaties in de stad. Het informele karakter en het ontmoeten van andere deelnemers, waarbij er tegelijkertijd iets te leren is, maakt de Zomerschool ieder jaar weer tot een unieke en onvergetelijke belevenis.

Vitale Verbindingen werkt voor de totstandkoming van de Zomerschool nauw samen met wijkbewoners, welzijnswerkers en kleine zelfstandigen. Samen brengen zij een aanbod dat voor elk wat wils heeft.  

Deelname aan de Zomerschool is gratis en aanmelden is niet nodig!

Meer informatie over de overige locaties, data, en de inhoud van de workshops is te vinden op www.vitaleverbindingen.nl en de facebookpagina van Vitale Verbindingen.

(Foto: impressie Zomerschool 2018)


Over de organisator

Stichting Vitale Verbindingen
Vitale Verbindingen is opgezet voor en door wijkbewoners. Het is een herstelcommunity: een netwerk van mensen met allerlei verschillende ...... Lees meer