Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Zomerschool voor Volwassenen: soeplunch en creatieve en leerzame workshopsOp dinsdag 9 juli, donderdag 11 juli, dinsdag 16 juli en donderdag 18 juli organiseert Vitale Verbindingen de Zomerschool voor volwassenen in de Lommerd. Iedereen is welkom om mee te doen aan de soeplunch, gevolgd door creatieve en leerzame workshops. 

Op 11 juli zijn de workshops:

  • Snuffelen aan coachen met honden – Erna de Kruyff – Een korte presentatie en oefeningen met de hond helpen om je bewust te worden van je lichaamstaal en een coachtraject met de hond.
  • Urban sketching – Yvette Stephan – Geen foto maar een schets. Leer leuke herinneringen te maken van je omgeving, uitstapje of vakantie.
  • Gipsen maskers maken – Monique de Hullu – Loop jij ook met een masker, anders maken we er een.

Het programma begint iedere keer om 12:00 en eindigt uiterlijk 15:30.

De Zomerschool begint inmiddels een begrip te worden in Arnhem. Vitale Verbindingen organiseert het dit jaar voor de 6e keer op verschillende locaties in de stad. Het informele karakter en het ontmoeten van andere deelnemers, waarbij er tegelijkertijd iets te leren is, maakt de Zomerschool ieder jaar weer tot een unieke en onvergetelijke belevenis.

Vitale Verbindingen werkt voor de totstandkoming van de Zomerschool nauw samen met wijkbewoners, welzijnswerkers en kleine zelfstandigen. Samen brengen zij een aanbod dat voor elk wat wils heeft.  

Deelname aan de Zomerschool is gratis en aanmelden is niet nodig!

Meer informatie over de overige locaties, data, en de inhoud van de workshops is te vinden op www.vitaleverbindingen.nl en de facebookpagina van Vitale Verbindingen.

(Foto: impressie Zomerschool 2018)


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.