Afsluiting seizoen Spiritueel Café Arnhem met Spiritueel cabaret door Arie Vuijk

205 weergaven

Details

Dinsdag 11 juni 2019 tussen 20:00 en 22:00
Afgelopen
Boekhorstenstraat
Arnhem, Nederland

Dinsdag 11 juni 2019 alweer de laatste avond van het seizoen 2018-2019. Als afsluiting speelt Arie Vuyk Meander, een spiritueel cabaret!  

Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld. Of: Iemand die laat zien hoe het niet moet heeft ook een voorbeeldfunctie.  

Voor verdere informatie: http://spiritueelcafearnhem.nl/event/arie-vuyk-speelt-meander/  Gebruik deze link ook voor praktische informatie en om je aan te melden.  Aanmelden graag via de website! (Zie bovenstaande link)  

Als je met de auto komt kan je die het beste parkeren in de Musis garage á 0,50 euro per uur. Vanuit de garage is het 5 minuten lopen. Neem uitgang Musis, steek het park door naar de overkant. Op de hoek zit café Vrijdag, ga daar rechts langs de Spijkerstraat in, ga de 1e weg links, dit is de Boekhorstenstraat. Theater het Hof zit aan de rechterkant.  We hopen jullie dinsdag 11 juni 2019 weer te ontmoeten en wensen jullie een hele fijne en inspirerende avond!  En vast een hele mooie zomer! We zien u graag weer in september.   

Hartelijke groet,  Marcia en Ria

Over de organisator

ria krul verschragen
ria heeft nog niets over zichzelf geschreven.