Lezing over helende Pansori Living Sound door o.a. Anke Reinouts op 9 april van Spiritueel Café Arnhem in Theater het Hofem

168 weergaven

Details

Dinsdag 9 april 2019 tussen 20:00 en 22:00
Afgelopen
Boekhorstenstraat
Arnhem, Nederland

Dinsdag 9 april is er weer een lezing van het Spiritueel Café Arnhem in Theater het Hof. Zaal open vanaf 19.30 uur. Toegang 15 euro met kop koffie of thee bij binnenkomst. Lezing start 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Graag gepast betalen of pinnen en aan de bar alleen contant betalen. Gelrepas geeft 10 euro korting.

 Deze avond komt  Anke Reinouts van Haga samen met Aimee Doudart de la Gree en Josee Raijmaekers in het Spiritueel Café Arnhem een lezing geven over de Pansori Living Sound.

Pansori Living Sound brengt unieke en fascinerende klanken voort die alle gebieden van het leven aanraken: fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal. De klanken raken de mens van top tot teen en de vrije Pansori-klanken brengen beweeglijkheid in wat is vastgelopen. Het is 20 jaar geleden ontstaan doordat Yvonne de Bruijn bij het zingen van klanken voor een vrouw met ernstig hersenletsel de helende werking van de klank ontdekte. Haar brein herstelde zich!!
Wat hadden de klanken gedaan?
Lees daarvoor verder via de link:

http://spiritueelcafearnhem.nl/event/pansori-living-sound-de-vibraties-van-de-stem-als-genezend-instrument-anke-reinouts-van-haga/

Gebruik deze link ook voor praktische informatie en om je aan te melden.
Aanmelden via de website! (Zie bovenstaande link)

Ter informatie: De lezing van Mireille Mettes over de Mir-Methode in mei is al uitverkocht! Aanmelden is niet meer mogelijk, ook niet voor op de wachtlijst! Het is verstandig om je bijtijds in te schrijven voor de avond in juni met een optreden van cabaretier Arie Vuijk.


Als je met de auto bent kan je die het beste parkeren in de Musis garage á 0,50 euro per uur. Vanuit de garage is het 5 minuten lopen. Neem uitgang Musis, steek het park door naar de overkant. Op de hoek zit café Vrijdag, ga daar rechts langs de Spijkerstraat in, ga de 1e weg links, dit is de Boekhorstenstraat. Theater het Hof zit aan de rechterkant.

 


Over de organisator

ria krul verschragen
ria heeft nog niets over zichzelf geschreven.