Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Tegenlicht Meetup: Next Generation Democratie2019 is het jaar van de waarheid voor de democratie in Europa.  Populistische bestuurders veranderen haast ongezien in autoritaire  leiders, die zagen aan de stoelpoten van de democratie. Een nieuwe  generatie denkers en doeners komt in verzet en springt in de bres voor  democratie en vrijheid.  Praat, denk en stem mee tijdens de Tegenlicht Meetup in Arnhem.

‘VPRO Tegenlicht’ zijn documentaires waarinnieuwe ideeën en trends in de politiek, maatschappij en wetenschap aan bodkomen. Deze documentaires zetten je aan het denken over onze wereld, over de keuzes die we maken en voor ons gemaakt zijn, en over wie wij zelf zijn. 

Geïnitieerd vanuit ‘Hemelsbreed’ en in samenwerking met de VPRO komt een groepje Arnhemmers elke maand bij elkaar. Tijdens deze meetup’s kijken we de uitzending terug en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Schuif gerust aan! 

19:00u - 19:45u > uitzending terugkijken

20:00u - 21:30u > meetup 

Meer info:

https://hemelsbreed.info/events/tegenlicht-meetup-next-generation-democracy/

https://www.facebook.com/events/400735787331053/


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.