Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Heerlijk dwarse voorstelling in Parkstraatkerk(NO)NONSENSE: een verrassende voorstelling van Vocare en Dushi Dance met niet-serieuze koorliederen en dansfantasieën! 

Waarom zijn koorliederen vaak zo serieus?
De teksten in (NO)NONSENSE zijn gebaseerd op sprookjes of kinderrijmpjes, of ze zijn liederlijk, grappig tot compleet onzinnig. De dansers voeren het publiek mee in hun fantasieën. Vocare wisselt deze liederen af met eigentijdse serieuze liederen over dood, liefde, verdriet en hoop.  Bij de toeschouwer die zich laat meevoeren met de ontwapenende liederen hebben deze serieuze liederen een grote impact. (No)Nonsense is een ongewone en verrassende voorstelling!

Dushi Dance is een jong dansgezelschap onder leiding van Lisa de Lannoy. Zij studeert binnenkort af aan de HKA-Dans en is als danslerares en choreograaf bij diverse projecten betrokken.

Vocare is een gemengd a capella koor van twintig geoefende amateur zangers. Vocare heeft in 2018 een vacature voor een tenor.

Meer informatie en voorverkoop: www.vocare.nl
Zaal open: half uur voor aanvang
Entree: 12 euro (eerste drankje gratis)

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.