Theater Amarava speelt Bontepels in Dazo 125

Details

Maandag 16 oktober 2017 van 13:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 125
Arnhem, Nederland

In de herfstvakantie speelt de nieuwe theatergroep Amarava voor het Sprookjesfestival “Bontepels”, een sprookje van Grimm. Het is een voorstelling met muziek, dans, liedjes, een verteller, prachtige kleren, grapjes en een mooi verhaal. In het nieuw geopende Dazo 125 in de Spijkerstraat zijn jong en oud uitgenodigd om te komen kijken naar dit spektakel.


Bontepels is eigenlijk een prinsesje, maar niemand weet dat, want ze heeft zich vermomd. Maar dan is het feest in het paleis. Wat gaat er gebeuren?Zal het prinsesje haar prins vinden?


Het verhaal is door een verteller geschikt voor de allerkleinsten, maar door de entourage, grapjes en het onbekende verhaal is het ook geschikt voor grotere kinderen. Voor volwassenen heeft het verhaal een interessant thema, over het breken met iets dat niet acceptabel is en het dan vol moed inslaan van nieuwe wegen.


De Dazo 125 is eenplek voor startende ondernemers, het is geen theaterzaal en hierdoorheeft het optreden een kleinschalig en informeel karakter, als een voorstelling thuis tussen de schuifdeuren.


Wanneer: 16, 18 en20 oktober om 13.30 en 15.30

Waar: Dazo 125,Spijkerstraat 125, Arnhem

Entree: Kinderen 2euro, volwassenen 3,50

Website:www.theatergroepamarava.wordpress.com

Facebook: TheaterAmarava

Reserveren:


Over de organisator

Manon Roozen
Schrijver, theatermaker... Lees meer