Interactieve avond toekomst spijkerkwartier

Details

Donderdag 19 oktober 2017 van 19:00 tot 21:15 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 125
Arnhem, Nederland

Hallo allemaal,


Via dit bericht nodigen we u graag uit voor een Interactieve Avond. Wij zijn zes tweedejaars masterstudenten van de opleiding Sustainable Development aan Universiteit Utrecht. In samenwerking met ‘Spijkerenergie’ doen we onderzoek naar oplossingen voor de uitdagingen die de wijk te wachten staan in de toekomst. Hierbij bouwen we voort op voorgaand onderzoek van Universiteit Wageningen.

We organiseren een interactieve avond waar uw aanwezigheid als belangrijke betrokkenen als erg waardevol wordt gezien. Tijdens de avond zullen vraagstukken aan bod komen zoals ‘wie maakt de beslissingen’, ‘hoe komt de financiering tot stand’, ‘wat zijn de mogelijkheden voor de wijk’. Deze vraagstukken staan in de context van energie, water, openbare groene ruimte en de integratie van deze domeinen. Het is een grote kans voor u om uw bijdrage te leveren en te zien wat de oplossingen kunnen zijn voor de wijk. 

 

Wij nodigen u graag uit om de interactieve bijeenkomst bij te wonen op:

Donderdag 19 oktober vanaf 19.15 (inloop 19.00-19.15) tot 21.15 in de Broedplaats te Spijkerstraat 125 in Arnhem.

Deze avond zal gelegenheid bieden met elkaar in gesprek te gaan, de betrokken partijen te leren kennen en te leren van elkaars waardevolle kennis. 

Laat het ons alstublieft weten als u aanwezig kunt zijn deze avond of als u nog vragen heeft via:

We kijken uit naar uw bericht en hopen u die avond te zien.

Met vriendelijke groet,


Rhiannon, Emily, Giulia, Marvin, Alwin en Chiel

Over de organisator

Rhiannon Lee
Rhiannon heeft nog niets over zichzelf geschreven.