Details

Dinsdag 23 mei 2017 om 20:00
Afgelopen
Parkstraat 31a
Arnhem, Nederland

Op dinsdag 23 mei, om 20.00 uur, komt kunsthistoricus Wouter Prins vertellen over ‘verwondering in de beeldende kunst’ in de Parkstraatkerk, Parkstraat 31a te Arnhem (zaal open: 19.30 uur). Wat gebeurt er in dat ondeelbare moment tussen kijken en interpreteren? Is dat misschien pure verwondering? Drs. Wouter Prins, kunsthistoricus, is conservator en wetenschappelijk medewerker van het Museum voor Religieuze Kunst in Uden. Dit museum, gevestigd in een nonnenklooster, bezit een uitgebreide collectie oude en moderne religieuze kunst. De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Tip: meldt u zich van tevoren aan voor deze avond via , want: vol = vol. Van harte welkom!

De lezing is het laatste deel van het drieluik dat de Parkstraatgemeente organiseert rond het thema ‘verwondering’. Het eerste deel ging over muziek en het tweede deel over religie.

Over de organisator

Parkstraatgemeente (kunst & cultuur)
Op het snijvlak van religie en cultuur organiseert de Parkstraatgemeente concerten, voorstellingen, lezingen en cursussen. De Parkstraat...... Lees meer