Details

Donderdag 11 mei 2017 om 20:00
Afgelopen
Parkstraat 31a
Arnhem, Nederland

Op donderdag 11 mei, om 20.00 uur, komt dirigent Jules van Hessen vertellen over ‘verwondering in de muziek’ in de Parkstraatkerk, Parkstraat 31a te Arnhem (zaal open: 19.30). Welke muzikale geheimen, grappen en gedachten zitten er verstopt tussen de noten van een muziekstuk? Jules van Hessen is dirigent bij gerenommeerde orkesten in binnen- en buitenland. Hij wil een breed publiek kennis laten maken met (klassieke) muziek. We kennen hem onder andere van zijn programmareeks ‘Blik op…’- (tv)concerten, waarin hij onthult wat componisten ons laten horen. De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Tip: meldt u zich van tevoren aan voor deze avond via , want: vol = vol. Van harte welkom!

De lezing is het eerste deel van het drieluik dat de Parkstraatgemeente organiseert rond het thema ‘verwondering’. Op woensdag 17 mei belicht theoloog Rick Benjamins de vrijzinnige theologie en op dinsdag 23 mei komt kunsthistoricus Wouter Prins vertellen over beeldende kunst.

Over de organisator

Parkstraatgemeente (kunst & cultuur)
Op het snijvlak van religie en cultuur organiseert de Parkstraatgemeente concerten, voorstellingen, lezingen en cursussen. De Parkstraat...... Lees meer