Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

BuurtGroenBedrijf
18 januari 2019

Zwerfvuil, Opschoondag Spijkerkwartier

Vervuiling staat met 11 % op plek 2 in de Spijkerpeillijst van onderwerpen die volgens bewoners aandacht verdienen.

Het BuurtGroenBedrijf gaat daarom door met het organiseren van de maandelijkse opschoonmorgens. Elke laatste zaterdagmorgen van de maand maken we met elkaar de wijk schoon.

Deze maand: zaterdagmorgen 26 januari 10 tot 12.30 uur!

foto: Opschoonmorgen in november in de Spoorhoek

Afgelopen keren was het niet alleen erg gezellig maar hadden we ook een mooie oogst met een schonere wijk als resultaat. Met als afsluiting een lekker kopje soep klaar gemaakt door Marike Brüggemann met ingrediënten gesponsord door Odin.

We verzamelen zaterdag 26 januari om 10.00 uur bij De DAZO (Spijkerstraat 125), waar koffie en thee klaar staat. Daarna gaan we op pad met hesjes, grijpers en afvalzakken (deze zijn aanwezig en evt handschoenen). Om 12 uur maken we een groepsfoto mét oogst en staat er daarna voor de deelnemers soep met brood klaar.

Meegrijpen? Bij voorkeur even aanmelden, dan weten we hoeveel materieel we moeten klaarzetten en lunch voorbereiden. Aanmelden kan bij: germa@buurtgroenbedrijf.nl

Zegt het voort!