Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Werkzaamheden Spijkerlaan / Spijkerstraat

Fasering

Vanaf maandag 5 augustus wordt er gewerkt aan het volgende deel, Spijkerlaan 1 t/m 27 en 2 t/m 22.

NTP is gereed met het opbreken van de bestaande verhardingen. Van Gelder heeft aansluitend de bestaande gasleidingen verwijderd in opdracht van Liander.

Momenteel is NTP het bestaande riool aan het vervangen en komt de firma Van Gelder terug om de nieuwe gasleidingen aan te leggen. Als dit klaar is, zullen de verhardingen aangebracht worden. Bovenstaande werkzaamheden zullen naar verwachting rond 1 november gereed zijn.

Bereikbaarheid aanwonenden

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Dit houdt in in dat uw perceel zo lang mogelijk bereikbaar gehouden wordt. Gedurende de werkzaamheden blijft uw perceel in ieder geval te voet bereikbaar via het trottoir of loopschotten.

De kruising van de Spijkerstraat en de Spijkerlaan zal alleen afgesloten worden tijdens werkzaamheden. Als hier niet gewerkt wordt, zal er een tijdelijke situatie gerealiseerd worden om de ontsluiting van de wijk te waarborgen.

Ook zal de rijrichting in de Driekoningendwarsstraat en de Prins Hendriklaan tijdelijk omgedraaid worden.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.