MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Voorpret lezingenreeks Kunst op de Koffie 30/10, 6 en 13/11

  • 412 weergaven

Voorpret


In de aanloop naar Kunst op de Koffie in het weekend van 23 en 24 november, organiseert Kunst op de Koffie 3 lezingen die de voorpret vast aanwakkeren, je een blik achter de schermen geven én het kunstweekend verdiepen!


Alle lezingen vinden plaats in de Lommerd en zijn gratis te bezoeken


Op 30 oktober: de curator aan het woord.

Gastcurator Liesbeth Brandt Corstius (voormalig directeur Museum Arnhem) en Youri Appelo ( curator en kunstbemiddelaar nij o.a Expoplu) selecteerden elk 5 kunsteaars voor een pop-up tentoonstelling in de Spijkerkwartier huiskamers. Vanavond lichten zij hun keuze toe


Op 6 november: De kunstenaar vertelt.

10 Kunstenaars maken voor deze editie een site specific werk in opdracht waarbij het huis, e geschiedenis van het huis en of haar bewoners het uitgangspunt is. Deelnemende kunstenaars Heidi Linck en Csilla Klenyanszki vertellen vanavond over het onderzoek naar "hun" huis en hun werkwijze


Op 13 november: Het publiek doet mee.

Kunst op de Koffie toont dit jaar ook 6 performances in verschillende huiskamers. Twee van de performers, Melanie Maria en Esmee van den Akker, hebben voorafgaand aan de manifestatie 'iets uit te zoeken' met publiek. Maak het mee!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.