MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging Vroege Vogels in de Achtertuin

  • 682 weergaven
  • 1 reactie

Beste wijkbewoner, 

Het BuurtGroenBedrijf nodigt je, in samenwerking met de Groengroep, uit om woensdag 9 oktober om 12:30 uur soep te komen eten in de Achtertuin (ingang Schoolstraat 16 t/m 28). Na de lunch gaan we bollen planten, snoeiwerkzaamheden verrichten en het insectenhotel installeren. Je hulp bij deze werkzaamheden is van harte welkom en we worden ondersteund door de SpijkerStudenten.

Het insectenhotel is een cadeau van Spijkerrok en Arnhem Zoemt aan de wijk. 

Spijkerrok is een duurzaam festival dat volledig draait op vrijwilligers en mooie projecten ondersteunt. Een deel van de opbrengsten van 2019 is naar Arnhem Zoemt gegaan.

Arnhem Zoemt is een stichting van en voor bewoners die Arnhem bloemrijker willen maken voor wilde bijen en kennis deelt over aanleg, onderhoud en beheer voor een grotere bloemendiversiteit. 

Tijdens deze activiteiten komt het TV programma Vroege Vogels filmen. Vroege Vogels is een documentaire programma over natuur, milieu, klimaat en duurzaamheid. Met een beetje geluk kunnen we de Watertuin, de groene gevels en het 1.000 potjesplan ook laten zijn tijdens de opnames. 

Leuk als je komt! Graag aanmelden via

 
Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar vind je een groene en sociale buurt wel heel belangrijk? Geef dan je reactie of stuur een email, zodat wij alle reacties kunnen meenemen in het aanvragen voor subsidies en fondsen om de wijk te vergroenen!

Deel dit bericht!

Reacties

Jolanda van Looij
5 oktober 2019

Op de foto zie je het bijenhotel dat woensdag geplaatst gaat worden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.