MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Samen iets moois doen, ESC subsidie kans

  • 220 weergaven

Wil jij iets moois doen voor je eigen buurt of omgeving? Maak het verschil en organiseer een solidariteitsproject via het EUROPEAN SOLIDARITY CORPS! 

Vorm een projectgroep samen met minimaal vier andere jongeren tussen de 18 en 30 jaar en bedenk hoe jullie aan welk thema willen werken met welke doelgroep. Via het European Solidarity Corps krijgt de projectgroep een vaste financiële bijdrage van 500 euro per maand voor de uitvoering van het project. Een project mag 2 tot 12 maanden duren en het gaat om deeltijd vrijwilligerswerk: na school, ’s avonds, in het weekend, tijdens vakanties. Het is een kans om te leren door proberen, het gaat dus niet om een perfect uitgevoerd project. 

  • Je draagt bij aan een leukere wereld
  • Je leert over jezelf
  • Het staat goed op je cv
  • Je ontmoet nieuwe mensen

Heb jij gave ideeën en wil je meer weten over de mogelijkheden? Ken jij jongeren waarvan je denkt dat zij zo’n solidariteitsproject willen starten? Werk jij bij een jongerenorganisatie en zie jij kansen voor jullie jongeren? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst / brainstorm!

DeBlauweWijkEconomie heeft het Nederlands Jeugd Instituut uitgenodigd om een toelichting te geven op deze subsidie. Al je vragen kan je stellen en als je je laptop meeneemt kunnen we de eerste stappen zetten om de aanvraag online op te starten.

Dinsdag 14 januari 2020 om 16 uur
Locatie: Dazo aan de Spijkerstraat 125 in Arnhem

Aanmelden is verplicht. Dit doe je door een mail met je naam en een korte omschrijving van je idee te mailen naar .

https://www.youtube.com/watch?v=GmyCDnK75bM

Vriendelijke groet
Patrick Hoogenbosch
DeBlauweWijkEconomieBrowser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.