MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Afvalpas voor studenten

  • 1200 weergaven
  • 6 reacties

Beste studenten, De ondergrondse containers in de wijk zijn dicht. Het gaat om de ondergrondse containers voor restafval en de ondergrondse containers voor Plastic verpakkingen, Blik en Drinkpakken.

Je hebt een afvalpas nodig om afval in de ondergrondse container te gooien. Per adres kun je maar één gratis afvalpas aanvragen. Woon je met meer kamerbewoners en wil je meerdere afvalpassen? Stuur dan een mail naar . Je ontvangt dan gratis je eigen afvalpas van de gemeente.

Deel dit bericht!

Reacties

Linda B.
25 oktober 2019

Kun je als "gewoon gezin" in een "gewone eengezinswoning" dan ook een extra pas aanvragen?

Angela Wallerbos
25 oktober 2019

Beste Linda, Er wordt per adres 1 afvalpas 'gratis' verstrekt. Het is mogelijk een extra afvalpas aan te vragen via afvalbalie.nl. U betaalt hiervoor € 10,50.

Maggie Ruitenberg
25 oktober 2019

Wat fijn Angela, Ik ga dit bericht uitprinten en bij studentenhuizen bij mij in de straat door de bus gooien, want die kijken vast niet allemaal op deze site :-)

Angela Wallerbos
26 oktober 2019

Beste Maggie, oh super! De schonebuurtcoaches gaan de komende week ook nog flyeren in de wijk. Hopelijk bereiken we de studenten/kamerbewoners op deze manier.

Jolanda van Looij
28 oktober 2019

De website geeft aan dat er maar 1 extra pas aangevraagd kan worden. Hoe werkt dit dan?

Angela Wallerbos
28 oktober 2019

Beste Jolanda, op afvalbalie.nl kan bij 'reden aanvraag' gekozen worden voor 'Extra afvalpas (max. 2 passen per adres)'. 1 afvalpas is gratis, een tweede afvalpas kost € 10,50.
Als er meer studenten/kamerbewoners op 1 adres wonen kunnen zij een mail sturen naar om meerdere afvalpassen aan te vragen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.