Oude herinneringen herleven

voor bedrijven, particulieren en musea

 
 

Cinemadoc digitaliseert
film en video
06.136.94.159

In de loop der jaren zijn veel videosystemen op de markt gebracht en vervangen door nieuwere apparaten. Veel mensen hebben nog opnames op systemen staan zoals Betamax, Video 2000 en Video8. De bijbehorende apparaten hebben meestal al plaatsgemaakt voor modernere apparatuur. Waardevolle opnames van bruiloften, vakanties en de kinderen kunnen daardoor niet meer worden afgespeeld. Laat deze dierbare herinneringen digitaliseren en herbeleef die mooie en ontroerende momenten van vroeger. Lees meer

Over Cinemadoc Gelderland

Cinemadoc Gelderland is in 1995 opgericht. De activiteiten worden geleid door oud-documentairemaker Sacha Barraud - Arnhemmer sinds 1978. Sacha is onder meer bekend van 'In de schaduw van de brug' en de documentaireserie 'Gelders Vuur' voor TV Gelderland. Daarnaast beschikt Cinemadoc Gelderland over een netwerk van freelancers die op projectmatige basis als cameraman(/vrouw) en editor worden ingehuurd.

Een soepele start

Cinemadoc Gelderland heeft efficiënte apparatuur in huis om professionele video-opnames – van muziekvideo’s tot reportages – te maken en te monteren. Ook documentaires kunnen tegen scherpe prijzen gerealiseerd worden. Veel startende videomakers weten inmiddels de weg naar oud-documentairemaker Sacha Barraud te vinden voor advies over het organiseren, presenteren en verkopen van videoprojecten.

‘Elke documentairefilm van belang moet de kracht hebben drama te maken van onze dagelijkse problemen en poëzie van onze belevenissen.'

~ J. Grierson -

Diensten van Cinemadoc Gelderland

Voor wie digitaliseren wij?

Voor bedrijven
Viert u binnenkort een bedrijfsjubileum? Dan is het leuk om aan het personeel de beelden van de begintijden te vertonen. Duik in uw bedrijfsarchief en laat ons de oude foto’s en filmbeelden voor u digitaliseren.

Voor musea
Uw waardevolle audiovisuele collectie mag niet verloren gaan. Door deze te laten digitaliseren waarborgt u de collectie, zodat ook volgende generaties de oude en mooie beelden in een goede kwaliteit kunnen bekijken.

Voor particulieren
Laat uw oude films en videobanden overzetten naar een dvd. We maken een dvd met een keuzemenu waarop uw films in de juiste volgorde staan. U kunt ook kiezen voor een digitaal bestand van uw beeldmateriaal op een externe harde schijf.

Aangeboden