Menu

Uitgelicht:

VOS - Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier -

Franske Brandt (VOS - St. Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier -)
29 juni 2018

Nieuw samenwerkingsverband ondernemers Spijkerkwartier 

Op 12 juni jl. is de stichting Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier opgericht bij notariële akte. Na een aantal bijeenkomsten met ondernemers uit de verschillende winkelstraten in het Spijkerkwartier is daadwerkelijk de officiële stap gezet; stichting VOS is een feit.

Ondernemers 

De ondernemers in het Spijkerkwartier waarvan de gegevens bekend zijn hebben inmiddels een mail ontvangen. 

Het bestuur is inmiddels bij elkaar geweest. Allereerst gaan zij aan de slag om de ondernemers in de Steenstraat en omliggende straten te ontmoeten. In de week van 2 juli t/m 7 juli bezoeken ze medeondernemers om kennis te maken (voor zover ze elkaar al niet kennen ). 

Er zijn ideeën voor een leuk evenement eind augustus/begin september. Ook het opnieuw realiseren van de verlichting voor de feestmaanden staat hoog op de actielijst. 

Jaarplan

Daarnaast zal er gewerkt gaan worden aan een jaarplan en onderzoek gedaan worden naar financiële middelen voor activiteiten om het winkelgebied in het Spijkerkwartier nog sfeervoller en aansprekender te maken. Dit alles niet alleen voor de wijkbewoners maar voor alle Arnhemmers. Het winkelgebied in het Spijkerkwartier kenmerkt zich door diversiteit en een kwalitatief goed aanbod door vele speciaalzaken dus potentie genoeg is de visie van het nieuwe bestuur.  

Bestuur VOS

Voorzitter             Lucas Hubrecht (EigenStijl Arnhem/EigenStijl Boetiek)

Secretaris             Hanke van Slooten (Wijnkoperij Yves Boode)

Penningmeester  Eelco Iedema (Cargo Reisproducten)

Algemeen             Tom van Otterloo (Bakkerij Tom van Otterloo)

Vragen? Geïnteresseerd en onderdeel van het Spijkerkwartier? Sluit je aan.

Mail naar: steenstraatarnhem@outlook.com.
Of loop bij een van de bestuursleden de winkel in.

Samen maken wij de wijk en stad.

Bestuur Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier

Reacties

Franske 17 juli 2018
Dag Linda, Ik heb het fietswrakken verhaal gelezen en doorgegeven aan het bestuur. Er zijn actiepunten genoeg. Eerst maar eens deelnemers organiseren en incasseren van een bijdrage want ook de tijd van de feestverlichting komt er weer aan. Het maken van een (al of niet geheim) extra potje zit erg voorlopig nog niet in. Met vriendelijke groet, namens VOS Franske Brandt
Linda 14 juli 2018
Fijn dat jullie er zijn en dit werk in ons aller belang willen doen! En dat wij zo weer een aanspreekpunt hebben. Dank alvast daarvoor! (Psst, kunnen jullie niet een geheim potje maken om een paar gasten mee te betalen die daarvoor stiekem een nachtje fietswrakken en weesfietsen wegwerken... :) ? Zie buurtverhalen.)
Astrid 14 juli 2018
Goed werk Lucas, Hanke, Eelco en Tom! De wijk heeft een enthousiaste, initiatiefrijke ondernemersvereniging hard nodig. Veel succes!
Bekijk al het nieuws uit je buurt »