Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Podium voor de kunsten Robuust strijk neer in Theater het Hof

Rick Kewal
6 februari 2018

Op de ruwe planken van Theater het Hof presenteert Collectief Rauw een cultureel podium voor de kunsten. Robuust is zijn naam. Een krachtig fundament, dat elk kwartaal weer een boordevolle avond met verrassende kunstperformances zal bieden. 

Iedere editie draagt een eigen thema, ditmaal staat ‘Ongepolijst’ centraal. Schrijvers, muzikanten, dansgroepen, theatergezelschappen, cabaret-artiesten en singer-songwriters en niet genoemde disciplines worden uitgedaagd om hiermee aan de slag te gaan.

Er is ruimte voor maar liefst twaalf deelnemers, dus meld je tijdig aan als je wellicht wilt optreden. Een performer krijgt vervolgens acht minuten voor zijn of haar performance. 

Het publiek kan werkelijk een rauwe avond verwachten, waarbij alles net even anders gaat. Soms tegendraads met veel lef, soms kwetsbaar en ruw, maar ook humor, liefde en herkenning zullen veelvoudig voorbijkomen.

Beleef een avondje uit in een vanbuiten monumentaal gebouw en vanbinnen nog authentiek ingericht theater. Ouderwets gezellig dus, waar intimiteit en rust je meevoeren langs alle kunstuitspattingen.

Entreekaarten kosten vijf euro per stuk, deze zijn alleen bij de ingang verkrijgbaar tijdens de avond. 

Tot dan!

Het delen van ons evenement wordt ontzettend gewaardeerd.


Artiesten opgelet

Voor jouw aanmelding kun je ons het beste een email sturen naar collectief.rauw@gmail.com, geef in de tekst aan wie je bent en wat je precies wilt doen. Het liefst een goed voorbeeld meesturen. We proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »