Menu

Uitgelicht:

OPSCHOONdag onder een mooi september zonnetje

Germa Huijbers (BuurtGroenBedrijf)
5 oktober 2018


Een enthousiast groepje van 13 wijkbewoners ging zaterdag 29 september aan de slag gewapend met grijpers en vuilniszakken. Na ruim 1,5 uur waren de meeste straten van het Spijkerkwartier aan de beurt geweest en was veel zwerfvuil opgeraapt. Zo is onder andere de looproute van de scholieren opgeschoond, de parkeerplaats achter de flats in de Spoorhoek en een deel van de Prins Hendrikstraat waar veel bouwafval rondzwerft.

Het BuurtGroenBedrijf organiseert maandelijks een opschoondag. De komenden zullen zijn op zaterdag 27 oktober en op zaterdag 24 november. Op initiatief van  de Spoorhoek zullen we tijdens de opschoondag op 24 november ons richten op het zwerfvuilvrij maken van de Spoorhoek.

Reacties

Egbert 30 september 2018
Waarneming: in de Driekoningendwarstraat ter hoogte van de Poststraat en Posttuin, is een boomspiegel volgestort met afval en zand (vooral zand) en dat hoort niet in die boomspiegel. Hier kan je geen foto's plaatsen (wat raar) dus ik kan het niet laten zien, maar het vraagt dan wel aandacht voor het onderhoudsbedrijf (groenbedrijf). Dank u.
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป