Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Doe mee aan de wijkelijkse opschoonavond!

Marissa, Simone en Lucas De Jong
11 mei 2018

Beste buurtbewoners

Wil jij een bijdrage leveren aan een schonere wijk?

Op woensdag 30 mei willen wij, Simone, Lucas en Marissa, vanuit het BuurtGroenBedrijf een gevolg geven aan de succesvolle Landelijke Opschoondag van 24 maart. Daarom organiseren wij nu een “Wijkelijkse Opschoonavond”.

De zon blijft in deze tijd van het jaar wat langer schijnen waardoor we in de avond de handen uit de mouwen kunnen steken om samen de wijk een stukje mooier te maken. We willen jullie graag uitnodigen om samen veel vuilniszakken bij elkaar te gaan prikken en er samen met je buurtgenoten een leuke avond van te maken.

 

Wij zijn stagiaires van het BuurtGroenBedrijf vanuit de opleiding Culturele en maatschappelijke vorming aan de HAN in Nijmegen en willen betrokkenheid en impact creëren met het BuurtGroenBedrijf voor de hele wijk.

We spreken woensdag 30 mei aanstaande af bij de Dazo, Spijkerstraat 125. Wij zullen zorgen voor koffie, thee en wat lekkers zodat we goed aan de slag kunnen gaan.

We starten vanaf 19.00 uur, beginnen om 19.30 uur en zullen tot ongeveer 20.30 uur schoonmaken om daarna nog een speciale activiteit te doen, hierna kunnen we gezellig nog even na borrelen met een hapje en een drankje.

 Heb jij nog leuke ideeën en of vind je het leuk iets meer te kunnen betekenen op deze avond met muziek, kunst, hapjes of andere ideeën dan horen we dit graag!

 Laat weten dat je meedoet door te reageren op deze mail of op de lijst die bij de Lommerd. Hopelijk tot dan!

Groetjes

Simone, Marissa en Lucas.


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »