Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp aangeboden

Hieronder zie je een overzicht van alle hulp die je buurtgenoten zelf aanbieden.

Pagina's (1): 1
datum titel categorie aanbod
24-12-2017
Hulp
In het dagelijks leven krijgt u als particulier of ondernemer te maken met allerlei instanties, wetten en regelingen. Zo nu en dan gaan er dingen mis. Echter, degene met de grootste mond heeft niet altijd gelijk! Als er een conflict ontstaat, is het van belang om zo snel mogelijk te weten wat voor u de eventuele juridische gevolgen zijn. Als ervaren advocaat kan ik u hierbij helpen, en … ik kom samen met mijn collega naar u toe! Vanaf 1 januari 2018 bieden wij elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een kosteloos juridisch consult aan in buurtcentrum de Lommerd! Tijdens dit gesprek zullen wij uw situatie doornemen. Zo krijgt u snel een helder beeld van uw juridische positie zonder dat het u veel tijd en geen geld kost! Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als advocaat die particulieren en ondernemingen bijstaat wanneer zij geschillen hebben met overheden, instanties of andere particulieren. Daarbij ligt de nadruk van mijn werk op handhaving, omgevingsrecht, vergunningen, sociaal zekerheidsrecht, subsidies en huurrecht. Mijn collega, Kaoutar, is juridisch medewerker en ondersteunt mij in mijn werkzaamheden. Lees meer over ons onder 'Buurtbewoners'. Interesse in een kosteloos juridisch consult in buurtcentrum de Lommerd? * Stuur een e-mail naar sb@advocaatstorm.nl of klik op 'ik ben geinteresseerd' * Vermeld in uw bericht uw contactgegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres) * Beschrijf in het kort uw probleem Wij nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak vast te leggen. Simon & Kaoutar
30-08-2017
Hulp
GRATIS COACHING DOOR BEP & FATIMA Al meer dan vijf jaar actief in Arnhem Ben je vrouw en heb je een inkomen op of onder het sociaal minimum? En wil je jezelf verder ontwikkelen, je zelfkennis verdiepen of iets anders veranderen in je leven? Dan kunnen wij iets voor je betekenen. Bep & Fatima: een groep vrouwelijke professionele coaches, loopbaanadviseurs, trainers. Wij doen dit als vrijwilliger, zonder kosten. Van jou wordt gevraagd dat je verstaanbaar Nederlands spreekt, je wilt inzetten om je doelen te bereiken en je houdt aan je afspraken. Je kunt ons bellen of mailen: kijk op onze website: www.bepenfatima.weebly.com voor verdere informatie en aanmelding. Of bel/app Marion: 06 53438598 of Wendy: 06 21593590.
19-06-2017
Hulp
Coaching voor minima. Door een professional uit het bedrijfsleven. Werken aan zelfvertrouwen of het maken van een stappenplan richting (vrijwilligers)werk?
Pagina's (1): 1