Menu

Hulp geboden:

JURIDISCHE HULP NODIG? WIJ KOMEN NAAR U TOE!


Klik en ga naar de volgende stap.

In het dagelijks leven krijgt u als particulier of ondernemer te maken met allerlei instanties, wetten en regelingen. Zo nu en dan gaan er dingen mis. Echter, degene met de grootste mond heeft niet altijd gelijk!

Als er een conflict ontstaat, is het van belang om zo snel mogelijk te weten wat voor u de eventuele juridische gevolgen zijn. Als ervaren advocaat kan ik u hierbij helpen, en … ik kom samen met mijn collega naar u toe!

Vanaf 1 januari 2018 bieden wij elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een kosteloos juridisch consult aan in buurtcentrum de Lommerd!

Tijdens dit gesprek zullen wij uw situatie doornemen. Zo krijgt u snel een helder beeld van uw juridische positie zonder dat het u veel tijd en geen geld kost!

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als advocaat die particulieren en ondernemingen bijstaat wanneer zij geschillen hebben met overheden, instanties of andere particulieren. Daarbij ligt de nadruk van mijn werk op handhaving, omgevingsrecht, vergunningen, sociaal zekerheidsrecht, subsidies en huurrecht. Mijn collega, Kaoutar, is juridisch medewerker en ondersteunt mij in mijn werkzaamheden. Lees meer over ons onder 'Buurtbewoners'.

Interesse in een kosteloos juridisch consult in buurtcentrum de Lommerd?

* Stuur een e-mail naar sb@advocaatstorm.nl of klik op 'ik ben geinteresseerd'
* Vermeld in uw bericht uw contactgegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres)
* Beschrijf in het kort uw probleem

Wij nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak vast te leggen.

Simon & Kaoutar

Ik zet graag mijn kennis en ervaring op deze manier in om u verder te helpen en om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »