Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Over
De 'Social Energy App' waarmee iedereen mee kan met de energietransitie.

Via de Wijkie-app kun je zonne-energie gebruiken die op is gewekt in je wijk door buren met zonnepanelen. Voor het gebruik van deze groene stroom verdien je Wijkies; de virtuele valuta van Wijkie. Huishoudens met zonnepanelen kunnen via de Wijkie-app hun 'overtollige' zonne-energie beschikbaar stellen aan de wijk, en verdienen daarmee Wijkies.

De Wijkies zijn te besteden in, en aan de wijk. Bij ondernemers, verenigingen, andere Wijkie-gebruikers en je kunt er via de app projecten voor de wijk mee financieren.

Via de Wijkie-app krijg je de mogelijkheid om te besparen op de energiekosten, door: Live inzicht in het stroomgebruik (en teruglevering als je zonnepanelen hebt) van je huishouden, en met het sparen van Wijkies door lokaal opgewekte zonne-energie te gebruiken. Meedoen met Wijkie is kosteloos en je kunt gewoon meedoen met je huidige energieleverancier: Zo delen we de energie!
Contact
Statenlaan 6, Arnhem
6828WE
0681935473

Berichten

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.