Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Theater Het Hof

Theater Het Hof leeft en werkt al sinds 1983 in Het Spijkerkwartier.

In dat jaar hebben Wannie de Wijn en Joop van der Linden Theater Het Hof opgericht en betrokken zij een, inmiddels afgebroken, pand in de De Driekoningendwarsstraat. Meer een repetitieruimte dan een theater.

In 1996, nadat Joe Andy zijn Circusschool naar Den Haag (?) had verhuisd, Betrok Theater Het Hof het gymnastieklokaal aan de Boekhorstenstraat. Dankzij een tv-actie van Angela Groothuizen kreeg Het Hof zijn alleraardigst aanzicht.

In dit unieke lijstheater, met zijn intieme uitstraling en zijn gezellige zaal, waarin het publiek aan tefeltjes zit en dus tijdens de voorstelling van een drankje kan genieten, brengt Theater Het Hof vier maal per jaar een eigen productie. De artistieke leiding is in handen van Joop van der Linden. Ria van den Akker is de zakelijk leider.

Daarnaast is de ruimte van Theater Het Hof te huur voor evenementen en activiteiten als daar zijn: workshops, recepties, bruiloften, rouwbijeenkomsten, jubilea, presentaties, optredens (toneelstuk van uw eigen vereniging, van uw eigen familie; koorzang; cabaretgroepje) en verjaardagsfeesten...

Een verhuur kan gepaard gaan met of zonder een voorstelling. Het Hof biedt faciliteiten op het gebied van catering en zorgt voor bar- en eventueel technisch personeel.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.