Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Introductie team leefomgeving Centrum, Spijkerkwartier en Arnhemse Broek

De gemeente is een nieuwe weg in geslagen en wil nog beter aansluiten op de vragen en behoeftes in de stad en wijk. Bewoners willen graag meer invloed op hun directe woonomgeving en samen optrekken is belangrijk. Vanaf 2017 is daarom in uw wijk het team Leefomgeving actief om de nodige verbindingen te leggen. Zij doen dit in nauwe samenwerking met o.a. het sociale wijkteam.

Arnhem is opgedeeld in acht gebieden. Eén van die acht gebieden is Centrum, Spijkerkwartier en Arnhemse Broek (CSA). Door aanwezig te zijn in het Spijkerkwartier en aan te sluiten op de dagelijkse gang van zaken, horen en weten wij (team leefomgeving) in toenemende mate wat inwoners, ondernemers, en organisaties doen en wat hen bezig houdt. Wij krijgen zo een goede kijk op de wijk, wat goed gaat, waar kansen liggen en wat wellicht mist of anders kan. Ons team gaat over het gemeentelijk budget dat in uw wijk wordt ingezet. We willlen in samenspraak met bewoners en andere betrokkenen bepalen hoe we we onze tijd en geld besteden aan dat wat nodig is.

Sinds 1 oktober 2017 zijn wij als team met veel enthousiasme gestart en hebben inmiddels met verschillende bewoners en organisaties in ons gebied en het Spijkerkwartier kennis gemaakt. Een veelzijdige, eigenzinnige en dynamische wijk, waar veel gebeurt. Mooi om te zien wat er allemaal loopt en wie zich inzetten voor de wijk om het wonen in de wijk mooier, beter, gezelliger en leefbaarder te maken.

Wij willen graag een herkenbaar gezicht worden in uw wijk. Wilt u iets delen of iets doen?
Neem dan contact op met Martijn Stappers of Xaveria Volman via Binnen ons team zijn zij voor uw wijk het eerste aanspreekpunt.
De andere twee teamleden zijn Monique de Leeuw (Centrum), Arno Tiernego (Arnhemse Broek).
Contact
Eusebiusbuitensingel 53, Arnhem
6828HZ

Berichten

Deelnemers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.