Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Arnhems Elektrotechnisch installatiebedrijf Rijkaart Elektrotechniek B.V. is in 1928 opgericht en heeft ruime ervaring in diverse specialisaties binnen de installatiebranche.

Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en werken in een optimale sfeer gelden voor Rijkaart Elektrotechniek B.V. als een gouden formule voor tevredenheid. Daarvan profiteren onze opdrachtgevers, maar ook de medewerkers van ons bedrijf.

Ervaring, kennis en contacten heeft onze onderneming op velerlei gebied. We werken voor onderwijs- en opleidingsinstellingen, zorginstellingen, dienstverleners, recreatie, particulieren, sociale woningbouw, gemeenten, en overheidsinstellingen.

Bij Rijkaart Elektrotechniek B.V. werken circa 45 vaste medewerkers. Wij willen deze bedrijfsgrootte continueren en de specialismen nog beter en efficiënter in zetten. Het opleiden en bijscholen in nieuwe en bestaande technieken is voor ons een continu proces. Onze visie is niet persé groter, wél beter!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.