Menu

New Dutch Connections Toekomstacademie

Iedereen heeft ze: talenten en toekomstdromen. Maar niet iedereen heeft de kans om die talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. Stichting New Dutch Connections (NDC) inspireert jonge vluchtelingen in zichzelf te geloven en betrekt andere partijen bij hun talentontwikkeling, met als doel het realiseren van economische zelfredzaamheid.

Dit doen wij onder andere door het opzetten van ToekomstAcademies door het hele land waarbij samen met bedrijven/ partners leermodules ontwikkelen, het koppelen van de jongeren aan vrijwillige coaches en maatjes en het opvoeren van theatervoorstellingen.

Iedereen heeft ze: talenten en toekomstdromen. Maar niet iedereen heeft de kans om die talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. NDC biedt jonge (ex-)asielzoekers (t/m 30 jaar) die kansen in de ToekomstAcademie door middel van ontmoeting, inspiratie en ontwikkeling.

Door de ToekomstAcademie kunnen jonge vluchtelingen zich focussen op hun toekomst en daarin investeren, met als doel sociale en economische zelfredzaamheid te realiseren. Er worden leermodules aangeboden in verschillende sectoren. De jongeren maken hierdoor kennis met verschillende bedrijven en beroepsgroepen, onder begeleiding van vrijwillige coaches en maatjes.


 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.