Menu
Terug

Nieuws:

Wat is content marketing?

Job Folbert, (iMocial - Webdesign & Marketing Advies)
31 juli 2017

Wat is content marketing precies? Hier vind je een aantal definities en uitwerkingen van content marketing als manier van denken en als methode.

Lees er alles over

Reacties

Job 4 augustus 2017
Het betreft een zeer uitgebreid artikel over een methode waarmee ook kleine ondernemers en alle andere website eigenaren hun diensten onder de aandacht kunnen brengen. Dus hoewel het geen reclame is gaat het indirect wel over promotie.
Karen 4 augustus 2017
Beste Job, dankjewel voor de toelichting. Dat was me uit bovenstaand bericht niet duidelijk, het voelde voor mij meer als reclame. Maar N=1 zegt niet zoveel, dus daarom mijn vraag aan andere gebruikers van de site. Enne, handhavingsambtenaar? Toch nog even verder googlen! ;-))
Job 4 augustus 2017
Beste Karen. Ik meld even in mijn bedrijfsblog op deze site waar mijn bedrijfje gevestigd in het Spijkerkwartier zich op het moment mee bezighoud zodat andere ondernemers in het Spijkerkwartier hier hun voordeel mee kunnen doen. Mochten er handhavingsambtenaren zijn met een eigen site dan kunnen die zich natuurlijk ook melden ;). Ik help graag.
Karen 4 augustus 2017
Hmmm, heel interessant hoor, maar ik vraag me wel af of de website van het Spijkerkwartier voor dit soort berichten bedoeld is. Wat vinden jullie?